Kusse fisse afrikanske kvinder søger danske mænd

sig utilpasse ved at bruge de forskellige ord for kønsdele, handler det om, at vi generelt er dårlige til at snakke om sex og krop. Afrikanske prostituerede vil ikke hjem, både prostitution og giftermål giver nemlig kvinden penge, som hun kan sende hjem til sin familie eller spare op til at sikre sig selv en bedre fremtid. I Danmark har flere tusinde afrikanske kvinder giftet sig med en dansk mand over de seneste. "Med sproget kan vi tage ejerskab over vores krop og bevæge os væk fra de negative og sexistiske termer, der har klæbet til den i mange år" Nazila Kivi, feministisk aktivist og magasinredaktør.

Kussesumpen: Kusse fisse afrikanske kvinder søger danske mænd

Christian Groes-Green har for nyligt afsluttet et tre-årigt forskningsarbejde, hvor han har undersøgt, hvorfor nogle afrikanske kvinder ender som sexarbejdere eller gifter sig med hvide mænd, og hvilken baggrund de kommer fra. Det bedste, der kan ske, er, at kvinden bliver taget med til Europa, hvor pengene er flere. Kvinder mangler bedre mulighed for uddannelse Christian Groes-Green fortæller også, at man skal gøre noget ved problemets årsag, der blandt andet skyldes manglende muligheder for at gøre andet. Mange kvinder hører 'ydre' som noget, der skal dække de indre, og sådan er det i øvrigt også tit fremstillet på tegninger. Det forargelige og forfærdelige i at købe eller sælge sex er desuden i høj grad en vestlig opfattelse, som ikke i samme grad har betydning for en afrikaner. Den historiske 'Moths Ordbog' er en ordbog over danskernes dagligdagssprog fra 1686. Ikke rigtig nogle opturs-associationer, hvis du spørger mig. Det betyder også, at kvinderne for alt i verden ikke vil sendes hjem igen, som det kan ske, hvis enten politiet sparker dem ud, eller hvis deres opholdstilladelse forsvinder efter en skilsmisse. Jeg ved ikke, om mit liv her i Danmark er blevet så meget bedre, end det var i Maputo. De fem bogstaver sender mig primært ind på pornosider, sexnovellesamlinger og en ok retvisende guide til, hvordan man slikker fisse.

Videos

Norwegian svenska swedish sweden norway denmark danish finnish dansk norsk suomipoke porr.

Afrikanske kvinder søger: Kusse fisse afrikanske kvinder søger danske mænd

Fordi de enten er negativt ladede, vulgære eller for lægefaglige, mente man i 2013 hos magasinet Tidens Kvinder, der prøvede at indføre det nye ord 'gina' - som jeg dog aldrig har hørt nogen sige. Nogle kvinder finder en mand, som de gifter sig med og følger med tilbage til Europa. Det mest centrale for kvinderne er ikke, om det ender med et giftermål eller med prostitution. Prostitutionsdebatten hviler på forkert grundlag, mener uafhængig forsker. Man skal også huske på, at det for mange af de her mennesker er den absolut eneste mulighed, og at man ikke som i den vestlige verden snakker om, hvad man som menneske gerne vil, men hvad man kan siger Christian Groes-Green. Hos Kussesumpen har bloggerne - der aldersmæssigt er i 20'erne, også hentet inspiration i fortiden. Navnet på deres blog er en reference til det første kvindekollektiv 'Kussemosen' fra 1970'erne. Der er også mor- og bedstemorkusser, og de er selvfølgelig også behårede. Det vigtigste er, at jeg har kunnet hjælpe min familie. Ikke fordi jeg aktivt har gået rundt og skammet mig over den kønsdel. Men igen påpeger Christian Groes-Green, at vi skal passe på med at presse vores europæiske forståelse af betydningen af sex og kærlighed ned over en kultur, der ser meget anderledes på tingene. "Vi er ret bevidste om, at ordet kusse kan være provokerende for især folk i vores egen aldersgruppe, men det er også en del af pointen, at folk skal tænke over, hvorfor det ord egentlig er så provokerende. Super_sol1, manchet: Del artiklen: har valgt at lukke debatten på da systemet ikke var tidssvarende og mængden af brugere var på et minimum. Ordet dækker over, hvad man i mange år fejlagtigt har kaldt kusse fisse afrikanske kvinder søger danske mænd jomfruhinden: de slimhindefolder, der sidder som en krans i skedeåbningen. Det er Karen Dich fra det feministiske blogkollektiv Kussesumpen, som har opfordret mig til at foretage min uvidenskabelige Google-undersøgelse af de to sandsynligvis mest brugte ord for det kvindelige kønsorgan.

0 kommentarer
Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *