Jeg elsker at sutte pik sur fisse

jeg elsker at sutte pik sur fisse

der er at prøve med piksutning, selvom det var lige ved at gå galt for hende en dag, da hun blev for ivrig. Og bagefter legede vi videre med de andre fyre, mens min kæreste filmede videre. Eller måske som Bettina fandt på sammen med sin kæreste: en blindsmagning af pik-fest. Er du mand stand skide længere og har en bearish pik. Og så en dag skulle vi hold én fest og finde på et helt særligt tema. Hvem vandt, selvom det var en piksutter fest, så var hele seancen alligevel så fræk, at de fleste af pigerne blev meget våde i trussen, og det endte, som det skulle. Nogle ved godt lidt om, hvad vi laver, men de fleste kan ikke håndtere at høre om det. Jeg tror at opskriften på vores succes er, at vi slet ikke er jaloux. Jeg har jo suttet pik på min kæreste i snart 10 år, så jeg regnede da slet ikke med, at det ville være svært at skelne hans pik fra de andres.

Jeg elsker at sutte pik sur fisse - Elsker

Det er kun sket en gang, at vi har været nødt til at sende en fyr hjem. Det skulle være frækt, men ikke for åbenlyst, så hvad skulle vi dog finde på? Fire par, vi var fire par til middag, og vi havde lavet god mad med masser af drikke, fordi jeg ved, at nogen af de andre piger helst ikke vil vær så løsslupne, når vi sidder til middagene. Hvis jeg ikke havde lyst, ville jeg ikke gøre det. Vi har faktisk fået en del venner fra swingermiljøet. Men jeg er også altid i humør til det.

Jeg elsker at: Jeg elsker at sutte pik sur fisse

Man skulle lukke øjnene, eller have bind for øjnene, og så fik man en pik i munden. Så blev han pænt bedt om. Bettina er 31 år, fysioterapeut og fra Greve: - Min kæreste og jeg har altid haft et frækt sexliv, også selvom vi har været sammen, siden vi var i begyndelsen af 20erne. Vi skulle egentligt have haft point sammentælling og præmie til sidst, men da en af de mere hæmmede piger var i gang med at sutte pik som den allersidste, trådte de andre tre fyre ind og gik i gang med hende. Jeg tror faktisk, at den kvindelige læge godt kunne lugte, hvad jeg sidst havde haft i munden, men hun sagde ikke noget. Jeg fik krampe i kæben en dag, da jeg prøvede at få tre pikke ind i munden på en gang.

Videos

Mom playing with sons dick. Det var lidt pinligt, og det gjord ret ondt, men i dag griner vi af det. Nogle gange mangler man bare virkelig et godt tema til sin fest, og så kan det være godt med en god fantasi, til at finde. Og gør i det altid, eller skal i være i humør til det? Typisk par, men også et par singler, som vi ikke bare swinger med, men også svinger med uden at være nøgne. Jeg er nysgerrig efter at vide det, og kan lide at sutte pik. Derfor er det tit rart at møde ligesindede, som man også kan ses med i andre sammenhænge.

Jeg elsker blindsmagning: Jeg elsker at sutte pik sur fisse

Det er en fantastisk fornemmelse. Det var en stor succes første gang, vi prøvede det. Jeg har jo både prøvet en og mange fyre, der delte mig med min kæreste. Hvad nu hvis min pik er den mindste? Det er virkelig noget jeg tænder. Selv de snerpede piger var helt rundt på gulvet, da vi først var færdige med at sutte pik på skift. Og så en dag fandt min kæreste på en idé til en fest. Jeg går næsten altid ned på kæresten (det er sådan en fin måde at vise ham at jeg har lyst til noget sex.) under forspil gør jeg det også altid. Og min kæreste opgav bare sine mærkelige forklaringer og endte med at sige, at min mund bare var gået i krampe. I dunno, men freud kunne sikkert få noget godt ud af det. Hun var så liderlig, at hun glemte, hvor hun var, og så fik hun ellers pik i alle huller, så hun kom udover det hele. Indtil videre ingen kneppede mig længe nok, så jeg også komme til at nyde. Vi dyrker så også ret meget "mundknepning" og Deepthroat. Det var heller ikke noget problem. Men efter at vi havde fået lokket en flaske rødvin i hver af dem, var det ikke noget problem. Men kønsdele lugter i al almindelighed ikke særlig godt. Men synes altid der opstår 4 problemer. Gloryholes, når man som 25-årig har prøvet det meste, kan det være svært at finde på nye ting, men så kan man heldigvis variere de velkendte temaer. Da jeg er vild med at sutte pik, var løsningen jo ret enkel. 23:22, jeg synes faktisk det er svært. Nogle er nok generte og nogle har nok det meste i munden, men det er klart, at det også kræver en vis selvtillid at stille nøgen op med en masse andre mænd. Jeg tror også, at det giver en stor tryghed for os, at vi startede sammen. Men når bare han er der til at støtte mig, så er jeg aldrig nervøs. Det hojtas direkte hvordan stramme jeg og så kommer de efter 2 minutter. Det var fordi han blev lidt for voldsom på den ufede måde. Bestemt ingen overdrivelse, lover jeg. Lidt sjov, jeg synes, det er men også kedeligt. jeg elsker at sutte pik sur fisse

0 kommentarer
Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *