Der er ingen ko på isen nøgne unge kvinder

der er ingen ko på isen nøgne unge kvinder

parabol. Men det står i kælderen hjemme hos min søster og svoger i Holte. Nej det er da ikke svarede jeg prompte. Jeg næsten skreg af velvære da det pumpede ud af min pik og ind i hendes mund. De håbede sikkert alle på, at jeg stadig havde lidt brødkrummer i posen. Og nr de sender Telia's ndssvage burhns (hvem har forresten lrt dem at HNS har nosser? En mand er trt af sin familie. Det har ingen bund i virkeligheden. Hvis jeg skriver en email til mit kredit-institut s forventer jeg fandme at de tager den serist og skriver tilbage. Og at der også snart ville være et oldebarn. At det handler om pension er en misforstelse. Jeg har squ da en 'brain' keep your brains FOR your self AND stop putting them IN MY cereal! VEHC35BfbiK0 Nyd det, det er bare s sjovt! Det i sig selv er ikke slemt. Det er da nok den mest sindsoprivende sang i denne onde verden! M jo vre en brnehaveklasse som str for markedsfringen. S, hvem er det der ler sidst? At vre tvunget til at sidde og se 10 minutters reklamer bare for at fange starten p Sporten. Jeg kunne ikke lade være. Er det virkelig s svrt at lse sidens forml? En sen eftermiddag, hvor jeg kom hjem efter min daglige spadseretur med King, hørte jeg nogen rumstere på etagen ovenover. ( Kommentarer: 7 ) Computerfirmaet Dell har en rkke elendige og irriterende reklamer der omhandler en eller anden fyr der sejler over et kmpe hav, har en flere timer lang elendig bustur, str med nsen lige op i en svedig mands armhuler bare for. Ansvarlig firma: Skovl Sne.

Der er ingen ko på isen nøgne unge kvinder - Johnny Madsen

Og hvordan fr man den? Jeg hader TotalKredit reklamerne, de er s ustyrligt lamme! Jeg synes at han skulle bruge alle hans vamle penge p at f opereret sit lille homo fjs. Blir man overhldt med sennep for en krone ellr hvad Ansvarlig firma: telmore. Prer, bananer, grskar, tomater og hva' fanden ved jeg. Jeg vil gerne kbe abe-dukken, s jeg kan overhlde den med syre og lort, inden jeg brnder den. To kvinder str p en strge-lignende ggade og prsenterer det her vanishprodukt for en flok ndsfravrende kvinder som ikke kan finde ud af at spille overraskede. Vr en mand og lad vre med at have en familie nr du er sdan en vatpik der ikkke kan sige, gu' vil jeg da ej lse om Gingoa eller hvad fanden det hedder og nej jeg gider ikke ikke i sommerhus, jeg vil hellere. Ej serist, det er ikke engang sort humor, den er virklig barnlig lavet. Hvordan kan de bilde sig selv ind at kappe hovedet af uskyldige mennesker og tage deres hjerner og bruge dem til et slags morgenmads produkt. Oprettet: Kl: 16:22:00 Ms Solskin Fint nok at skrive om reklamer man hader men er det ikke bare lidt ikonisk at s selv bruger google reklamer p deres hjemmeside for at tjene penge? Kan det blive vrre? I m s'guda kunne finde noget bedre at bruge jeres udgang fra spjldet p, papnakker. UD med banner-reklamer med lyd! ) Ansvarlig firma: Danica Pension. Og den gamle fabrik?

Olde-Olsen Del 1: Der er ingen ko på isen nøgne unge kvinder

Ungen drejer kiksen, slikker og dybber herefter en HEL kiks ned i det overgangsalderen ømme bryster store bryster pornostjerne klamme glas mlk. Hun havde store kønne blå øjne, men der var ikke den store livsglæde at spore i dem. Oprettet: Kl: 21:19:00 Vega h, er ved at brkke mig over de ndsvage tser, der hopper rundt og bruger Nivea og s bare se p hendes knogler stikke. HER ER deilmen knkker. Hun var. Den drlige lorte synkronisering! (Find lommetrklderne frem, for det her er da lige en tand for srgeligt!) Kvinden siger: "Jeg henter ham p mandag." (eller sdan noget faren nikker, tager snnen med indenfor og lukker dren. Der er specielt 2 spots jeg kan huske. Peter smiler aaaaaaltid - og har sin smarte leasy kasket p, der minder mig om en tbelig tumpe, der forsger at vre med p den mode, der var moderne for 10 r siden. Oprettet: Kl: 20:47:00 Tossejgeren - serist, ham der fucking klamme dreng/mand, hvad fanden man nu skal kalde ham. Oprettet: Kl: 18:09:00 Bob Som alle andre drenge p denne jord (i hvert fald i de lande hvor bbc's programmer bliver vist) elsker jeg TopGear! Lnge har man skulle lede efter s usmagelige plakater. Derefter trykker du den anden skl gele ud over og s har du en kugle med lort og salat!:-). S siger reklame-manden fandme at han "bare skal spise noget der smager godt". Hvis noget gav mig et gavekort p noget jeg gerne ville have sdan uden videre ville jeg nok ikke tro p at det var gte, men noget der ligger der i fysisk form ville jeg nok hellere tage. Hvem fr penge for at lave det lort? Hvad kan man sige. Derudover er der den reklame med den lille nar, som skriger HVA' S, nr man rammer reklamen med musen.

0 kommentarer
Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *